dilluns, 9 de març del 2015

DERROTA PER LA MÍNIMA AL CAMP DEL VILANOVA

El diumenge passat el Manresa RC es desplaçà a Vilanova i la Geltrú per disputar el partit corresponent a la setena jornada de lliga de Primera Catalana, enfrontant-se al SEL Vilanova.

Tot el partit fou molt disputat, sense un dominador clar. Als minuts inicials de la primera part el Manresa tingué la possibilitat d’estrenar el marcador, arribant amb insistència a prop de la zona de punts contrària, però errà en els metres finals i en els dos xuts de cops de càstig a pals. Els manresans mantenien el joc a camp contrari mitjançant el joc al peu, i en una jugada a la línia aconseguí la primera marca del partit obra de H. Chivallier, no podent transformar el xut posterior. A partir d’aquí els locals agafaren més protagonisme, jugant varies fases seguides amb més o menys perill però mantenint la pilota, i abans del descans aconseguiren primer una marca amb la transformació posterior i just abans del descans després d’una llarga jugada trobaren el forat en la defensa manresa i assajaren sota pals situant el marcador al descans en 14 a 5.

A la segona part continuà la lluita de davanteres i la igualtat en el joc i possessió. El Manresa RC aconseguí acostar-se al marcador gràcies a la transformació d’un cop de càstig a pals (14-8) s’acostava el final del partit i els manresans atacaven i defensaven al màxim i fruit del treball aconseguien un altre assaig, obra de J. Garcia, malauradament no aconseguien transformar el xut posterior, situant el 14-13 en el marcador.

El marcador ajustat es notava en l’ambient, ambdós equips tensos i concentrats en atac i defensa, però cometent molts errors degut als nervis. A pocs instants del final el Manresa RC aconseguí un cop a càstig a prop de la zona de marca contrària que intentà transformar en punts, tanmateix no tingueren sort i el xut no entrà, finalitzant el partit pocs instants després.

Derrota dolorosa contra un rival directe, que fa que s’apreti molt la classificació existint tant sols tres punts de diferència entre el sisè i l’onzè classificat, que és qui marca la posició de descens. El Manresa queda situat en vuitena posició, amb tant sols un punt de marge sobre la zona de perill.

Pel Manresa jugaren: A. Cortinas (40’ M. Fernandez), C. Vidal, R. Zouraa (65’ J. Sas), J. Martin (40’ F. Caro), M. Pradas, T. Grdzelishvili (60’ A. Majó), A. Winfield, I. Majós, J. Simó, Q. Soubies, O. Matas (65’ J. Garcia), J. Raikadroka (60’ O. Vargas), H. Chivallier, J. Benitez, B. Esquius (50’ G. Le Rumeur).

El partit va ser retransmès per la televisió comarcal del Garraf, i es troba disponible per al seu visionat online a la direcció;

El proper partit serà el dissabte 14 de març, rebent al Camp de Rugbi del Congost al Banyoles RC, que ocupa la segona posició de la taula a tant sols un punt del líder.