dilluns, 16 de març del 2015

LA SUPERIORITAT A LA MELÉ DEL BANYOLES PROVOCA LA PRIMERA DERROTA A CASA DEL MANRESA

Dissabte el Manresa rebia un dels equips més forts del campionat, el Banyoles Rugbi Club (els Monstres). Des del primer moment els del Pla de l'Estany deixaren clara la seva superioritat en fases estàtiques, sobretot a la melé i al maul, però també a la Touch Malgrat això el Manresa, que fins al moment no havia perdut cap partit a casa aquesta temporada, respongué amb una defensa contundent i efectiva en joc obert que impedí als jugadors del Banyoles aprofitar la possessió de la pilota que els donava les melés que guanyaven repetidament. Amb el joc travat, l'equip visitant optà per llençar un cop de càstig a pals i avançar-se així al marcador. El Manresa respongué amb la mateixa moneda  i poc després tornava a situar el marcador en empat, 3 a 3. Minuts abans d'arribar al descans, els dos equips aconseguiren anotar de nou. Primer foren els Monstres que assoliren el primer assaig del partit després d'un llarg maul format a partir d'una Touch a 5 metres de la zona d'assaig local que els manresans no aconsegueixen aturar. Poc després, en un excel·lent xut de drop, Quentin Soubies, el mig d'obertura manresà aconsegueix tres punts més que deixa el marcador 6 a 10. 

A la represa el joc manté la mateixa tònica anterior amb defenses dures a les dues bandes, tot i així és el Banyoles qui aconsegueix de nou realitzar un assaig, després d'un llarg i treballat maul. No obstant això, els manresans no es rendeixen i amb l'entrada de Joshua Raikadroka aconsegueixen més velocitat i capacitat d'incissió, el que dóna com a resultat un darrer assaig que els manresans no aconsegueixen transformar. Finalment, i malgrat un parell de bones ocasions de la línia manresana que hagueren pogut canviar el resultat final, el partit acaba 17 a 11 amb un punt de bonus pel Manresa per no haver perdut per més de 7 punts de diferència. La setmana que ve l'equip de rugbi del Bages es desplaça a Sitges per jugar contra un altre dels equips forts de la competició. Serà dissabte a les 5 de la tarda.

Pel Manresa van jugar O. Cases (60' A. Cortinas), J. Rosell (50' R. Zoura), M. Fernández (60' J. Sas), J. Martin, I. Majos, A. Winnfield, . Majó (50' M. Pradas) , C. Vidal, J. Benítez, Q. Soubies (40' J. Raikadroka) , M. Casas, O. Vargas, R. Torreguitart (50' A. Martí), O. Matas, R. Benítez (60' M. Tabet)



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes