dimecres, 21 de març del 2012

SEL VILANOVA - MANRESA RC

El Manresa perd amb el Vilanova i s'acomiada de les possibilitats de títol

El Rugby Manresa es va desplaçar diumenge a Vilanova i la Geltrú per enfrontar-se a l'equip situat només un punt per sobre amb l'objectiu d'assolir la victòria, situar-se en segon lloc de la classificació i aspirar a superar al primer, el RC Martorell, que visitarà l'estadi del Congost diumenge que ve. Els manresans arribaven a aquest final de temporada (el darrer partit és el 22 d'abril) amb un nombre de baixes molt elevat i això els va restar possibilitats per enfrontar-se a un equip de característiques semblants, com el Vilanova, però amb una plantilla de jugadors força més completa. Malgrat això, els manresans aconseguien assajar en la primera jugada del partit gràcies a una pressió ràpida i efectiva i tota la primera part fou molt igualada. L'equip local aconseguí també arribar a la línia de marca manresana i el resultat al descans es mantenia en un ajustat 12 a 13. A la segona part, però, els Vilanovins van poder renovar l'equip amb jugadors de refresc que van donar més ritme i intensitat als seus atacs i, d'aquesta manera, aconseguiren dos assajos més, per un de sol dels manresans que, sumats a l'encert en els xuts a pals dels dos equips, deixaren el resultat final en un 34 a 21. A falta de dos partits per acabar la lliga, el Manresa es situa a 6 punts del primer classificat, perdent, així, la possibilitat de guanyar el campionat malgrat haver fet una bona temporada, amb només dues derrotes, fins ara, un empat i 10 victòries.

Per la seva banda, les noies del Manresa RC i del SEL Vilanova van jugar un partit amistós de rugby a 7 en el que s'imposaren les manresanes per 5 a 12.











1 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara podeu ascendir nomes necesieu guanyar al Martorell, i que el vilanova perdi o empati amb Banyoles, ja que la seguent jornada jugaran Martorell Vilanova.... pero aneu amb compte amb badalona ;) sort i força

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes