dilluns, 28 de gener del 2013

MANRESA RC - BUC "B"

Segona derrota de la temporada del Manresa RC

No va poder ser. Després de perdre un sol partit a la fase inicial i de guanyar els quatre primers partits d'aquesta fase d'ascens, el Manresa no va poder superar a l'equip que ja es preveia més difícil de la categoria, el BUC B, el segon equip d'aquest club de Barcelona que té el primer a divisió d'honor "b".
Malgrat la qualitat d'alguns dels jugadors visitants, el Manresa va sortir al terreny de joc de l'estadi del Congost amb un equip competitiu que va lluitar disciplinadament al llarg dels 80 minuts de joc. A la primera part els del Bages aconseguien mantenir la possessió de la pilota però tenien moltes dificultats per sortir del seu propi camp a causa de la manca d'encert en el xiut i de la bona defensa dels barcelonins. El BUC, en canvi, aconseguia aturar tots els intents dels manresans i no desaprofitava els errors i cops de càstig de l'equip local per aconseguir assajos o transformar en el llençament a pals. Reflex d'aquesta situació fou el 0 a 22 que indicava el marcador en arribar al descans.
Lluny de desanimar-se, però, els nois del Manresa sortiren a la represa amb molta empenta i aconseguiren, a base de treball per davantera, arribar dos cops a la zona d'assaig contrària. Un esforç no fou suficient per capgirar el resultat ja que, amb una nova marca i un xut transformat dels barcelonins, el partit finalitzava amb 10 punts a 30 al marcador i complicava les aspiracions dels manresans de pujar de categoria.
En aquest moments, el Manresa RC segueix líder d'aquesta tercera catalana, però l'immediat perseguidor, precisament el BUC, és a només un punt però amb un partit menys. Conscients de la dificultat però lluny de llençar la tovallola, el conjunt manresà encara les propers cinc jornades de lliga, que tornarà a engegar després del carnaval, amb la certesa de dependre només d'ell mateix i saber que el campionat és encara al seu abast.