dilluns, 14 de gener del 2013

MANRESA - TAUS D'AMPOSTA

El Manresa guanya a casa i es situa líder en solitari

Davant d'un centenar d'aficionats al Rugby que desafiaren el fred i la humitat caraterística de l'estadi del Congost, el Manresa es va enfrontar dissabte als Taus d'Amposta, un equip de nova creació (aquest és el seu segon any en competició) pesat i lluitador que no va posar les coses fàcils a l'equip local.
Com en altres ocasions, el Manresa va sortir fred i sense iniciativa, oferint oportunitats als visitants que només saberen aprofitar en una ocasió, quan obriren el marcador transformant un cop de càstig. Progressivament, però, el joc de l'equip de Bages guanyà en intensitat i això es traduí en dos assajos a la primera part i dos més a la segona, el darrer, que donava el punt de bonus per haver plantat la pilota quatre vegades a a zona de maca contrària, aconseguit en l'última jugada del partit, en el temps de descompte. Una marca dels de les Terres de l'Ebre en una baixada de l'atenció defensiva manresana a mitjans de la segona part deixava el marcador final en 35 a 10.
Amb aquest resultat i la victòria sense bonus del BUC sobre el Banyoles, el Manresa RC es situa en primera posició de la classificació, a manca de 7 partits i sense haver-se enfrontat encara als dos equips que també aspiren a l'ascens. Un d'ells, el Banyoles, serà el proper rival dels Manresans, diumenge que ve, a la 1 i a la ciutat de l'estany