dimarts, 2 de setembre del 2014

DOBLE VICTÒRIA EN ELS PARTITS DE FESTA MAJOR

Dissabte passat els dos equips del Manresa RC van jugar els seus primers partits de pretemporada dins del marc de la Festa Major. Tant nois com noies van rebre la visita de l’Anoia RC, club fundat l’any passat i que enguany debutarà en competició oficial.

El primer partit va enfrontar les noies del Manresa RC i l’Anoia RC en un partit de Rugby 7, modalitat olímpica del rugby on juguen set jugadores per equip, en partits de 14 minuts de durada. La majoria de les jugadores manresanes disputaven el seu primer partit de rugby, mentre que les visitants venien reforçades per vàries jugadores del Martorell RC. Aquest primer partit va finalitzar amb un resultat de 12-10 per les locals, aconseguint els dos equips dues marques cadascú, i transformant les bagenques una d’elles. Les jugadores demostraren un molt bon nivell, sobretot tenint en compte la seva inexperiència.

A la finalització del primer matx, els nois van disputar el seu partit, on els manresans van fer valer la seva major experiència per imposar-se als visitants per 27-0. Els blanc-i-vermells van dominar en les fases estàtiques de melée i touche, disposant de més pilotes que el rival per a desplegar el seu joc, el que es va traduir en resultat final. Els visitants van disposar de bones oportunitats per arribar a la zona de marca local, però la bona defensa manresana va aconseguir frenar les envestides dels anoiencs.

A la mitja part del partit masculí, els equips femenins van tornar a disputar un altre partit de Rugby 7, finalitzant aquest segon matx en empat a 15, deixant tots dos equips una molt bona imatge en els dos partits disputats.

El Manresa RC segueix les seves activitats aquest dissabte 6 de setembre, duent a terme conjuntament amb Decathlon Manresa la Festa del Rugby a la botiga que té la cadena de roba esportiva a la zona comercial dels Trullols. Durant tot el dissabte es faran diverses activitats de rugby dirigida a nens i nenes que vulguin conèixer aquest esport.


Pel que fa als partits de pretemporada, tant nois com noies es desplacen el proper dia 13 de setembre a Andorra la Vella, per participar en la presentació oficial dels equips del VPC Andorra.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes