dilluns, 6 d’octubre del 2014

JORNADA 1: MANRESA RC - OSONA RC - Debut amb victòria

El dissabte passat l’equip sènior masculí del Manresa RC s’enfrontà a l’Osona R.C. , partit corresponent a la primera jornada de la primera fase de la Segona Divisó, grup primer.

Els Manresans que estrenaven nova casa, sortiren molt motivats i concentrats. Després d’uns minuts inicials de tempteig els locals imposaren el seu joc i dominaren als osonecs, especialment en el joc obert, aconseguint quatre assajos abans del descans enllaçant ràpides jugades i aprofitant la confusió visitant, per mitjà de Q. Soubies, M. Fernàndez, J. Simó i M. Pradas, transformant el xut addicional en dues d’elles. La primera part fou de domini clar manresà, tant en les fases estàtiques com en el joc obert a la mà. La dura defensa manresana els comportà un cop de càstig a les acaballes de la primera part, que permeté als visitants acostar-se en el marcador, finalitzant amb un resultat 24 a 3 provisional.

La segona part semblà un partit diferent, els osonencs ferits en l’orgull basaren més el seu joc amb la davantera i gaudiren de més oportunitats en atac. Els manresans tingueren oportunitats per ampliar el marcador però erraren en les decisions finals. L’Osona R.C. fou qui gaudí de les millors ocasions per aconseguir l’assaig però la defensa dels manresans aconseguí aturar les envestides i llargues jugades dels visitants a pocs metres de la línia d’assaig. A la segona part cap dels equips aconseguí puntuar deixant el resultat amb el definitiu 24 a 3.

Pel Manresa jugaren: C. Vidal, J. Sas (70’ A. Cortinas), O. Casas, M. Casas, M. Pradas (60’ I. Majos), A. Winfield, M. Fernàndez (c), S. Garcia (55’ G. Camprubí), J. Simó, Q. Soubies, R. Torreguitart (50’ M. Tabet), I. Belando, O. Vargas (60’ J. Benítez), O. Matas (40’ A. Martí), Ll. Jou (60’ G. Le Rumeur).

Important i primera victòria del Manresa RC a la seva nova casa, que aconsegueix 5 punts, 4 per la victòria i 1 per haver fet 4 marques. A més a més recupera el Trofeu Vegueria, Trofeu que es disputa des de fa tres anys, entre el Manresa RC i l’Osona RC.

El proper partit serà el diumenge dia 12 d’octubre on el Manresa es desplaçarà a Mataró, equip que també va guanyar el primer partit de lliga.