dilluns, 13 d’octubre del 2014

JORNADA 2: MATARO RC vs MANRESA RC - Victòria soferta

El diumenge el matí el Manresa RC es desplaçà a Mataró per jugar el partit corresponent a la segona Jornada de la primera fase de la Segona Divisió Territorial, grup primer. El Manresa RC s’enfrontava al RC Mataró, un club amb d’història i trajectòria semblant al de Manresa, amb molt jugadors joves i una clara progressió any a any. Ambdós equips venien de guanyar a la primera jornada i encaraven el partit amb ganes de continuar el bon joc mostrat.

L’inici del partit fou marcat pels constants cops de càstig per parts dels dos equips, sense haver-hi un dominador clar els manresans es posaren per davant en el marcador gràcies a l’encert en xutar un cop de càstig centrat. Els mataronins basaven el seu joc en la potència dels seus jugadors, tant davanters com tres quarts. Els locals van saber aprofitar dels descuits dels manresans per plantar-se a camp contrari i després de varies fases capgirar el resultat, primer aconseguint un assaig entre pals i la posterior conversió de dos punts, i pocs minuts després amb la transformació d’un cop de càstig, deixant el resultat provisional en 10 a 3. Els Manresans reaccionaren al veure’s per sota en el marcador a pesar de la igualtat de forces, i començaren a jugar amb fases més dinàmiques evitant el joc ferragós i lent que beneficiava els locals. Gràcies a això i després de dos jugades d’astúcia en jugar ràpid dos cops de càstig aconseguiren sorprendre la defensa mataronina anotant dos assajos abans de la mitja part mitjançant H. Chivallier i J. Simó, sense poder anotar el xut posterior, arribant-se a la mitja part en un ajustat 10 a 13.

A la segona part continuà l’estira i arronsa entre els dos equips pel domini del joc, el Manresa va saber jugar amb el resultat a favor i aconseguí distanciar-se en el marcador mitjançant dos cops de càstig anotats, 10 a 19. Seguint amb la tònica del partit els mataronins trobaren un altre forat en la defensa manresana després de varies fases per aconseguir un altre assaig centrat i després de la transformació del xut posterior situant-se a només 2 punts dels manresans. Tot i els nervis per part dels dos equips, el Manresa RC va saber patir i aguantar el marcador fins al xiulet final. Resultat final 17 a 19.

Bon partit dels Manresans que va saber capgirar un partit i patir fins a les acaballes, contra un bon rival que va lluitar fins al final. Els bagencs es situen a la tercera posició de la classificació, a un punt dels dos primers classificats, al no poder sumar el punt bonus en aquesta darrera jornada.

Pel Manresa RC. Jugaren: C. Vidal, J. Sas, M. Casas, I. Majos, M. Pradas (55’ R. Zouraa), A. Winfield (c), A. Majó (50’ T. Grdzelishvili), S. Garcia, J. Simó, Q. Soubies, O. Matas, J. Benítez (60’ O. Vargas), H. Chivallier, R. Torreguitart (50’ X. Vallejo), A. Martí (60’ B. Esquius), també hi era M. Tabet.

El proper partit serà contra els Carboners B, altre cop a domicili el proper diumenge a les 10’00h. del matí.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes