dilluns, 20 d’octubre del 2014

JORNADA 3: CARBONERS "b" - MANRESA RC: Nova victòria a Terrassa

El diumenge passat el Manresa RC es desplaçà a Terrassa per disputar contra els Carboners B el partit corresponent a la tercera jornada de la Segona Divisió Grup A. Els Manresans havien guanyat els seus dos primers enfrontaments, i els Carboners B, equip novell aquesta temporada a la categoria, havien perdut clarament els seus.

Des de l’inici del partit es veié un Manresa dominador en totes les fases del joc, i els assajos no tardaren en arribar. El Manresa RC controlà bé les fases estàtiques i la possessió de pilota i només els erros propis en el joc desplegat, el nerviosisme i les males decisions individuals feren que el marcador no fos més ampli. Els bagens aconseguiren 6 marques a la primera part obra de F. Caro (2), M. Casas, M. Fernàndez, J. Simó i O. Vargas, aconseguint 2 transformacions, arribant al descans amb un 0 a 34.

A la segona part continuà el clar domini visitant, i els erros en els metres finals fruit de la desconcentració degut al marcador i també, val a dir, per l’esforç dels terrassencs que a pesar del marcador no van deixar de lluitar pel partit. El Manresa RC aconseguí 5 assajos més a la segona part mitjançant H. Chivallier (2), I. Majos, A. Martí i B. Esquius, amb 3 conversions. A les acaballes del partit els Carboners aconseguiren inaugurar el marcador mitjançant un cop de càstig passat entre els 3 pals, deixant el marcador final en 3 a 65.

Plàcid partit pels Manresans, que va servir per que jugadors menys habituals disposessin de més minuts. La propera jornada els manresans jugaran a casa, el dissabte 25 a les 5 de la tarda contra els Gòtics B, de Barcelona. Amb aquesta victòria el Manresa RC es manté a la tercera posició de la classificació, a un sol punt dels dos primers.

Pel Manresa RC jugaren: A. Cortinas (40’ C. Vidal), J. Sas (60’ G. Camprubí), O. Casas, F. Caro (25’ I. Majos), T. Grdzelishvili, A. Winfield (50’ S. Garcia), M. Fernàndez (c), J. Simó, B. Esquius, M. Tabet, O. Vargas, G. Le Rumeur (50’ H. Chivallier), A. Martí, LL. Jou (50’ Q. Soubies ).