dimarts, 13 de gener del 2015

RESULTATS DESIGUALS EN ELS PRIMERS PARTITS DE L'ANY

Matinal de rugbi al Camp del Congost aquest passat diumenge, amb partits dels equips masculí i femení del Manresa Rugby Club. Després que el passat mes de desembre l’equip sènior masculí acabés la primera fase de la lliga en la primera posició del seu grup, diumenge l'equip del Bages iniciava  la segona fase enquadrat en la primera categoria catalana (per sobre hi ha divisió d'honor catalana i les dues estatals i per sota dues categories més). El primer rival era el CRUC de Castelldefels, un equip dur i experimentat que no posà les coses fàcils als Manresans. L'equip visitant s'avançà al marcador gràcies a la transformació d'un cop de càstig. Els de Manresa reaccionaren ràpidament gràcies a l'eficiència en el xut a peu del mig d'obertura, Quentin Soubies, i a una escapada del tercera línia i capità de l'equip, Marc Fernàndez, que acabà a la zona d'assaig contrària, deixant el marcador a la mitja part en 16 a 10.

A la segona part el CRUC va continuar buscant un forat en la línia defensiva manresana i finalment aconseguí una marca de càstig, per faltes reiterades de la defensa devant de la zona d’anotació local, deixant el marcador 10 a 16. El Manresa respongué amb una transformació a pals però el Castelldefels aprofità un descuit en la recepció d’un xut per tornar a fer un assaig a tres minuts del final del partit que deixava el resultat en un ajustat 19 a 15 definitiu. Pel Manresa RC jugaren:

A. Cortinas (35’ R. Zouraa), C. Vidal (70’ M. Fernandez), O. Casas (60’ J. Sas), J. Martin (50’ M. Pradas), M. Casas, A. Winfield (65’ J. Nuñez), M. Fernandez, S. Garcia, J. Simó, Q. Soubies, X. Vallejo (60’ L. Noriega), G. Le Rumeur, H. Chivalier, M. Tabet, A. Marti (50’ J. Raikadroka).

La setmana que ve l'equip de rugbi del Bages es desplaçarà a Santa Coloma de Gramenet per enfrontar-se els Dragons de Santa Coloma, equip al que s’enfrontaren ja la temporada passada amb un balanç de dues derrotes pels bagencs. 


Per la seva part, les noies del Manresa RC van jugar un amistós contra les dels Barcelona Enginyers Rugby. Les barcelonines són un equip amb més experiencia, que enguany ha aconseguit el passi per disputar la promoció d’ascens a la Divisió d’Honor femenina. La superioritat tècnica i física de les barcelonines va imposar-se al camp amb un contundent resultat final de 0 a 79. Tot i el resultat, les noies van demostrar una franca progressió respecte dels partits jugats anteriorment, tot i que no van poder materialitzarles en punts al marcador.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes