dimarts, 20 de gener del 2015

PRIMERA DERROTA DE LA TEMPORADA

El cap de setmana rugbístic va començar dissabte amb el desplaçament de la nostra Escola de Rugbi a Igualada. Els nostres nens i nenes, participaren d’una jornada de rugbi a Igualada, amb els equips de l’Anoia RC, AR Osona, i CR Tarragona. Els més d’una trentena de jugadors i jugadores manresans pogueren disputar varis partits durant tot el matí, demostrant una bona progressió en el joc. 

El diumenge l'equip sènior masculí es desplaçà a Santa Coloma de Gramenet per disputar el partit corresponent a la segona jornada de la Primera Divisió Catalana.

S’esperava un partit complicat, lent, degut a les dimensions reduïdes del terreny de joc i sobretot de l’experiència i contundència del rival, que l’any passat va guanyar amb solvència els dos enfrontaments amb els Manresans.

La primera part fou de domini clar dels locals, que dominaven la pilota i avançaven metres amb els seus potents tres quarts, i fruit d’una jugada oberta a la línia arribà als deu minuts l’assaig amb transformació pel cantó local. Els manresans no sabien trobar el seu joc i tenia poques opcions d’atacar, a més concediren varis cops de càstig que els Santcolomencs transformaren xutant a pals fins a distanciar-se 13 a 0 al marcador. El Manresa tingué opcions d’acostar-se en el marcador però els “mauls” dinàmics que avançaven guanyant molt terreny a prop de la línia de marca acabaven en pilotes perdudes i els xuts a pals intentats no van entrar. Resultat a la mitja part 13 a 0.

A la segona part, el Manresa RC sortí més concentrat i gaudí de més possessió d’atac, el Santa Coloma no jugava còmode, i fruit de l’empenta visitant arribà la primera marca (S. Garcia), que donava aire al Manresa. El Santa Coloma reaccionà amb un altre conversió d’un cop de càstig, però els manresans seguiren lluitant fins aconseguir un nou assaig de davantera (C. Vidal) amb transformació que els acostava a només dos punts. Al final del partit, amb el Manresa a la desesperada intentant guanyar el partit no va saber jugar amb la pressió i cometé un nou error fruit de la precipitació, que els locals saberen castigar anotant un assaig, sense transformació, esvaint qualsevol esperança de remuntada del Manresa RC. Resultat final 21 a 14.

Primera derrota de la temporada dels manresans, contra un bon equip que sabé jugar ordenat. A pesar de la derrota el Manresa RC aconsegueix un punt bonus per perdre per 7 o menys punts.

Pel Manresa RC jugaren: O. Casas (60’ M. Fernandez), C. Vidal (70’ A. Cortinas), R. Zouraa (50’ J. Rossell), F. Caro (40’ M. Pradas), J. Martin, T. Grdzelishvili, A. Winfield, S. Garcia, L. Noriega (40’ J. Raikadroka), Q. Soubies, M. Tabet (70’ A. Martí), M. Casas, J. Simó, X. Vallejo (60’ J. Benitez), LL. Jou.

El proper partit serà el diumenge 25 de gener a Hospitalet, contra un equip local amb ganes d'estrenar-se amb una victòria en aquesta Primera Catalana, després d'empatar en la primera i perdre aquest passat cap de sertmana.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes