dilluns, 2 de febrer del 2015

VICTÒRIA EN UN INTENS PARTIT AMB GARROTXA

Després de dues derrotes consecutives, el Manresa necessitava guanyar a casa per recuperar la confiança i tornar a encarar aquesta segona fase de la lliga amb perspectives de quedar a la part alta de la classificació a final de temporada. L'adversari era el Garrotxa, un equip dur que el Manresa RC va aconseguir guanyar a la primera fase de la lliga després de patir molt i en un partit molt igualat.

Aquesta vegada els d'Olot aconseguiren imposar el seu joc, basat en la contundència i pes de la seva davantera, des de bon començament, jugant molt curt i treballant els mauls de forma efectiva. El Manresa no aconseguia pilotes per jugar a la línia i les poques que aconseguia no arribaven a la zona de perill contrària. Tampoc es mostraren encertats els xutadors de tots dos equips que no anotaren en els nombrosos cops  de càstig que es produïren, en un partit marcat pel vent que bufà a Manresa el dissabte a la tarda. Malgrat això, l'equip del Bages feu una exhibició de potència defensiva i aturà un rere l'altre tots els intents de progressar del quinze visitant.  Amb empat a zero s'arribà a la mitja part i amb aquest resultat es desenvolupà tota la segona part, fins arribar a la recta final del partit, amb el Manresa amb un jugador menys a causa d'una expulsió per faltes reiterades, i quan semblava que l'encontre acabaria amb aquest resultat tan poc habitual en un partit de rugbi, els davanters del Manresa aconseguiren recuperar una pilota en una sortida de melée visitant dins la zona de 22 contrària, trenant una jugada que acabà amb un assaig (I. Majós) transformat a continuació que deixava el marcador en un definitiu 7 a 0, ja que tot just després l’àrbitre va indicar el final de l’encontre.

Caldria lamentar que abans d'arribar al descans el partit s'hagué d'interrompre durant prop de vint minuts a causa d'una lesió al tormell d'un jugador del Garrotxa que hagué de ser retirat del camp amb l'ajuda del servei d'Emergències Mèdiques.

Pel Manresa RC jugaren: O. Cases (65' A. Cortinas), J. Rossell (50' G. Le Rumeur), R. Zouraa (50' M. Fernández), I. Majos, M. Pradas (60' F. Caro), C. Vidal, A. Winfield, S. Garcia (65' A. Majó), L. Noriega, Q. Soubies, O. Matas, J. Raikadroka (50' H. Chivallier), M. Casas, B. Esquius, LL. Jou (55' J. Simó )

Amb aquest resultat l'equip de Rugbi del Bages es situa en la zona mitjana de la taula i manté les aspiracions de fer un bon lloc en aquesta primera divisió catalana. La setmana que ve és jornada de descans i la competició tornarà el següent cap de setmana a casa dels Espartans de Granollers.