dijous, 29 de gener del 2015

DESFETA AL CAMP DE L'HOSPITALET

El diumenge passat el Manresa RC jugà contra l’Hospitalet B, el partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase de Primera Catalana.

El Manresans viatjaren amb moltes baixes, però amb la convicció de poder guanyar i així refer-se de la última derrota a casa del Santa Coloma, la primera de la temporada actual.

Des dels primers minuts la davantera de l’Hospitalet imposà la seva veterania i major corpulència per dominar el joc curt, però la línia local cometia errors en joc obert, errors que els manresans aprofitaven per allunyar el perill, no obstant eren els locals que portaven el ritme del joc i en la primera part aconseguiren anotar un assaig i dos cops de càstig arribant al descans amb 14 a 0 el marcador, ja que els manresans erraren les seves opcions d’aconseguir punts mitjançant cops de càstig.

La segona part començà amb el joc més anivellat, amb el Manresa RC gaudint de més pilotes en atac, i després d’una llarga jugada i varies fases aconseguien plantar la pilota en la zona de marca rival (A. Majó) sense transformació, i poc després l’empenta manresana tornava a donar fruits en una jugada dels tres quarts que van aconseguí escapar-se anotant un altre assaig (M. Casas) per ajustar el marcador 14 a 10, restant poc més de 10 minuts de joc.

L’Hospitalet, reaccionà poc després aconseguint un assaig sota pals en una bona jugada de la línia per tornar a marcar distàncies. El joc fou dur durant tot el partit, amb nombrosos cops de càstig per ambdós equips. Als manresans els afectà l’assaig rebut i incomprensiblement es desconcentrà, fallà placatges i finalment abaixà els braços. L’Hospitalet va saber aprofitar molt bé el desconcert visitant i no abaixà el peu aconseguint varies marques més fins a deixar el marcador en un contundent 40 a 10.

Pel Manresa RC jugaren: A. Cortinas (35’ J. Rosell), C. Vidal, O. Casas, F. Caro (40’ R. Zouraa), M. Pradas, A. Majó (60’ J. Nuñez), A. Winfield, M. Casas, L. Noriega (40’ M. Fernandez), Q. Soubies, A. Martí, E. Mellard, J. Benitez, M. Tabet, B. Esquius.

A pesar de què va plantar cara fins ben entrada la segona part Manresa RC no va jugar un bon partit, havent de millorar en la presa de decisions i la concentració en els moments finals.

El conjunt bagenc intentarà recuperar els bons resultats aquest dissabte al Congost a les 16.00h, on rebrà el Garrotxa RC, equip amb qui ja es va enfrontar a la primera volta amb un resultat positiu pels manresans.