dilluns, 27 d’octubre del 2014

JORNADA 4: MANRESA RC - GÒTICS "b" - Victòria per posar-nos colíders

El dissabte passat el Manresa RC s’enfrontà al camp de rugby del Congost de Manresa al club barceloní Gòtics B, corresponent a la quarta jornada de la primera fase de la Segona Divisió catalana, grup I. Els manresans arribaven invictes al partit i els Gòtics havien guanyat el seu primer partit a la darrera jornada contra el Mataró.

Des de bon començament els manresans sortiren molt concentrats i desplegaren el seu joc ràpid i els resultats no tardaren a arribar, abans d’arribar al quart d’hora ja havien aconseguit dos assajos. La primera part fou de domini clar manresà, el joc en les fases estàtiques, melés i touches estava anivellat, tanmateix en joc obert la velocitat del Manresa, tant en davantera com a la línia de tres quarts feren estralls als Gotics. S’arribà al descans amb un resultat clar de 40 a 0, fruit d’haver aconseguit 6 assajos i transformat el xut addicional en 5 d’ells.

A la segona part els manresans no aixecaren el peu de l’accelerador, a diferència de l’últim partit contra els Carboners, el Manresa RC cometé pocs errors de mans i seguí movent la pilota per buscar el forat a la defensa visitant. Els Gòtics també tingueren les seves opcions per puntuar, durant 10 minuts els barcelonins tingueren varis cops de càstig a 5 metres de la línia d’assaig manresana que jugaren a la mà, no obstant el Manresa RC va saber defensar-se, patint, ja que va sofrí una expulsió temporal de 10 minuts del seu capità, i amb l’implicació de tots els jugadors davanters i tres quarts aturaren totes les accions d’atac visitant. En la segona part els manresans aconseguiren cinc assajos més, amb tres transformacions, deixant el marcador final en un clar 71 a 0.

Molt bon partit del Manresa RC, que a pesar de la superioritat en el joc disputà amb seriositat cada jugada, esmenant els errors comesos en la última jornada i regalant un bon partit a l’afició local que va anar al camp a animar-los. Amb la victòria el Manresa es col·loca líder del grup empatat a punts amb el Garrotxa RC.

Pel Manresa RC jugaren: A. Cortinas (40’ O. Casas), J. Sas, M. Casas, F. Caro (20’ Isaac M.), S. Garcia, T. Grdzelishvili, A. Winfield, M. Fernàndez (c), J. Simó, Q. Soubies, O. Matas (55’ B. Esquius), G. Le Rumeur, H. Chivallier (60’ O. Vargas), M. Tabet (40’ Ramon Torreguitart), LL. Jou (60’ X. Vallejo), també hi era G. Camprubí.
Els assajos foren obra de: Q. Soubies (3), M. Fernàndez (2), A. Winflied, H. Chivallier, S. Garcia, G. Le Rumeur, J. Simó i I. Majos.

El proper cap de setmana hi ha jornada de descans, el proper partit serà el dissabte 8 de novembre, on el Manresa RC es desplaçarà a Olot, per enfrontar-se al colíder del grup, al poderós Garrotxa RC, partit que pot ésser considerat una final, ja que el vencedor tindrà un peu a les dues places que donen accés a la segona fase, d’ascens.