dilluns, 10 de novembre del 2014

JORNADA 5: GARROTXA RC - MANRESA RC: Victòria decisiva del Manresa al camp del Garrotxa

El Rugby Manresa va desplaçar-se a Olot el passat dissabte per jugar el  que segurament haurà estat el partit més decisiu d'aquesta primera fase de la lliga que s'allargarà fins a els vacances de Nadal. Fins a aquesta jornada, els dos equips compartien lideratge en un campionat d'estructura complexa en el qual hi ha quatre grups que  juguen a una sola volta fins a final d'any.  Amb els resultats obtinguts es formaran tres divisions que continuaran el campionat a partir de gener. El Manresa necessita classificar-se en el primer o segon lloc del seu grup si vol jugar a la segona categoria  i per fer-ho necessitava guanyar al seu màxim competidor, el Garrotxa, que fins dissabte tampoc havia perdut cap partit.
Els d'Olot intentaren plantejar un partit tancat, curt, aprofitant la superioritat en quilos de la seva davantera. Fruit d'això, aconseguiren fer el primer assaig del partit i capgirar el marcador, que havien estrenat els manresans amb un cop de càstig al minut 3.  Els manresans, però, no es deixaren impressionar per les envestides dels garrotxins i aconseguiren progressivament capgirar la tendència del partit, aprofitant els cops de càstig per anotar punts amb el peu i desplaçant la pilota al joc de tres quarts en el qual foren clarament superiors. La consistència de la defensa manresana i l'efectivitat en el joc a la mà aconseguiren desgastar físicament l'equip local que es mostrà impotent per evitar que els manresans arribessin a la mitja part amb un assaig al sarró i una lleugera avantatge al marcador de 11 a 13.
A la represa els olotins es posaren de nou per davant el marcador mercès a un cop de càstig, i intentaren augmentar la diferència aprofitant la expulsió temporal del capità manresà per reiteració de cops de càstig. Els visitants saberen sofrir en aquests moments i no permeteren cap més punt al Garrotxa. A mesura que va avançar la segona meitat el Manresa apujà una marxa més a la velocitat del seu joc i aconseguí dues marques mitjançant les internades de la seva línia. Als 10 minuts finals del partit, quan els locals atacaven amb força per intentar capgirar el marcador, una intercepció de pilota dins de la 22 local acabà amb una marca de contracop, finalment seguida per una nova marca de maul sortint d’una touche en la darrera jugada del partit, per deixar el marcador final en un clar 14 a 39, que no mostra la igualtat vista en el camp durant la major part del partit.
Pel Manresa jugaren: C. Vidal, J. Sas (65’ J. Rossell), O. Casas (65’ A. Cortinas), F. Caro (40’ M. Casas), I. Majos (65’ A. Majó), A. Winfield, M. Fernàndez (c), S. Garcia, J. Simó, Q. Soubies, R. Torreguitart (50’ J. Benítez), O. Vargas (65’ B. Esquius), G. Le Rumeur, A. Martí (65’ M. Tabet), H. Chivallier.
Les marques foren aconseguides per: a la primera part H. Chivalier, a la segona: J. Simó, J. Rossell i H. Chivallier (2).





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes