dimecres, 26 de novembre del 2014

INAUGURACIÓ CAMP DE RUBGI DEL CONGOST

Després de 15 anys de presència del rugbi a la ciutat i quan ja en fa 5 de la creació del primer club de rugbi de Manresa -però el segon del Bages, després del desaparegut CR Castellet- ahir per fi es va inaugurar un instal·lació esportiva dedicada de forma preferent a la pràctica d'aquest esport.

Per fer-ho, el club va organitzar una jornada atapeïda d'activitats. Al matí, 350 nens i nenes van participar en una trobada d'escoles que aplegava les de la UE Santboiana, el CR Sant Cugat, l'AR d'Osona , l'Anoia RC i el club amfitrió. Dividits en quatre categories (sub 8, sub 10, sub 12 i sub 14) els nois i noies es repetiren entre el nou camp de rugbi i l'espai central de l'estadi d'atletisme per disputar partits amistosos que van allargar-se de dos quarts de 10 fins a la una del migdia. En acabat, l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, acompanyat pel president del Manresa RC, Lluís Jou, i del president de la Federació Catalana de Rugbi,  Ignasi Planas, van fer els parlaments que formalitzaven la inauguració d'aquesta instal·lació esportiva municipal. L'acte va comptar amb la participació de la Colla castellera Tirallongues amb qui el Club de Rugbi manté una relació d'amistat i col·laboració.

A la tarda, les noies del Manresa RC van enfrontar-se en partit amistós a un combinat de jugadores del Reus Deportiu i els dragons de Sta Coloma amb resultat clarament favorable al conjunt visitant. Les manresanes, per moltes de les quals el de dissabte era el seu primer partit, van poder aguantar el resultat fins a la mitja part, on van arribar amb un ajustat 5-10. A la segona meitat, la major experiència competitiva va imposar-se a les ganes de les locals, que veien com el marcador final s’elevava fins a 5-42.

Posteriorment, l'equip sènior masculí va assolir una nova victòria en partit de lliga (la sisena consecutiva) i s'apropa a l'objectiu d'assolir la segona categoria catalana en la segona fase del campionat que s'iniciarà a partit del gener. L'equip local va dominar el partit des de l'inici, imposant-se per davantera i transmeten amb eficàcia a la línia de tres quarts. A la mitja part s’arribà amb el resultat de 26-3, després que els locals aconseguissin arribar fins a 4 vegades a la zona de marca visitant, mentre que el Navata-Alt Empordà aconseguí anotar un cop de càstig xutat a pals. A la segona meitat es mantingué la mateixa tònica, amb quatre noves marques del conjunt bagenc que deixà el resultat definitiu en 54 a 3.

La setmana que ve no hi ha partit de lliga i la següent el Manresa RC haurà de visitar el camp dels Enginyers-Poble Nou, un dels equips més forts d'aquest grup de la primera fase del campionat. Guanyant a Barcelona, el camí cap a la segona fase de competició s'aplanaria de forma segurament definitiva. 











0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes